Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Ανοικτή επιστολή του Φ.Νικολόπουλου

Συναδέλφισσες – φοι,
Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, όσον αφορά τα πεπραγμένα τις απελθούσας Διοίκησης του ΑΔΜΗΕ, έχουν αμαυρώσει την εικόνα της Επιχείρησης στην κοινή γνώμη αλλά και στους εργαζομένους, τους οποίους  έχω την τιμή να  εκπροσωπώ.
Για λόγους αποκατάστασης της αληθείας και λόγους ηθικής τάξεως, σε ότι αφορά το πρόσωπό μου, έχω να επισημάνω τα εξής, ως εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΔΜΗΕ:
·         ΔΕΝ ψήφισα καμία διάταξη όσον αφορά τις αυξήσεις των μισθών του τέως Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, γιατί απλά δεν ήλθε ποτέ το θέμα αυτό ως ημερήσια διάταξη στο Δ.Σ. της Επιχείρησης.
·         Ως εκλεγμένος (και όχι διορισμένος) στο Δ.Σ. του ΑΔΜΗΕ, λαμβάνω τις αποδοχές της θέσεως από την οποία προέρχομαι όπως όλοι οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι στα Διοικητικά Συμβούλια του Ομίλου ΔΕΗ, με βάση την απόφαση:  ΔΕΗ Δ.Σ.91/2014, η οποία επεκτάθηκε ως όφειλε και στον ΑΔΜΗΕ. Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία και παραφιλολογία είναι εκ του πονηρού και εξυπηρετεί ιδιοτελή συμφέροντα.
Υποβολιμαία και κατευθυνόμενα δημοσιεύματα που εμπλέκουν το πρόσωπό μου και προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να σπιλώσουν συνειδήσεις, το μόνο που καταφέρνουν είναι να εξιλεώσουν την εγωπάθεια και τον μεγαλοϊδεατισμό, όσων ακόμη δεν κατάφεραν να αποδεχτούν το αποτελέσματα των εκλογών για ανάδειξη εκπροσώπου εργαζομένων.
Υπηρέτησα και θα υπηρετώ πάντα τους εργαζόμενους με οποιαδήποτε Διοίκηση, όπως έγινε και με την απερχόμενη, με την οποία είχα μια καλή συνεργασία στο πλαίσιο της εύρυθμης λειτουργίας της Επιχείρησης, διατηρώντας πάντα όποιες ιδεολογικές διαφορές μας.
Πράξεις που προκαλούν την κοινωνία και τους εργαζόμενους που έχουν υποστεί τεράστιες απώλειες στις αποδοχές τους, δεν με βρίσκουν σύμφωνο και οι ευθύνες πρέπει να αποδίδονται όχι μόνο στα στελέχη, αλλά κυρίως σε αυτούς που τους διόρισαν.

Ο εκπρόσωπός σας στο Δ.Σ.

ΦΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...