Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΔΕΗ: Αναβολή της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναβολή της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων
- Στις 13ης Ιουλίου η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μετόχων

- Πλήρως διασφαλισμένη η ηλεκτροδότηση της Χώρας

- Διασφαλισμένη η προκαταβολή για τη νέα Μονάδα V 

- Χωρίς επιτόκιο ληξιπρόθεσμοι λογαριασμοί και διακανονισμοί

Μετά από αίτηση του Ελληνικού Δημοσίου, αναβλήθηκε για τις 13ης Ιουλίου η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μετόχων στην οποία θα συζητηθούν τα ίδια θέματα όπως και στην αρχική πρόσκληση.
Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Α.Ε., κος Μανόλης Παναγιωτάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:
«Η ΔΕΗ υπήρξε πάντοτε πυλώνας σταθερότητας και εγγυητής για την οικονομία και κοινωνική ζωή της πατρίδας μας. Τον ρόλο αυτό θα επιβεβαιώσει και στις κρίσιμες ώρες που τώρα διανύουμε» τονίζοντας ότι «είναι πλήρως διασφαλισμένη η ηλεκτροδότηση της Χώρας τόσο στην ηπειρωτική όσο και τη νησιωτική Ελλάδα».
Σε σχέση με τις οικονομικές υποχρεώσεις της ΔΕΗ δήλωσε ότι «έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα για τη θετική μας ανταπόκριση σε όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της Επιχείρησης».
Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, σε σχέση με το κρίσιμο για τη χώρα έργο της κατασκευής της νέας Μονάδας Πτολεμαΐδα V υπογράμμισε ότι «η προκαταβολή είναι διασφαλισμένη και πως με την αναμενόμενη έκδοση της οικοδομικής άδειας μέσα στον Ιούλιο, θα γίνει και η σχετική καταβολή στην ανάδοχο εταιρεία για τη συντομότερο δυνατό εκκίνηση των εργασιών κατασκευής».

Τέλος, ο κος Μ. Παναγιωτάκης διευκρίνισε ότι τα καταστήματα της ΔΕΗ παραμένουν ανοιχτά για την εξυπηρέτηση των πελατών και πως μέχρι την εξομάλυνση λειτουργίας του τραπεζικού συστήματος της χώρας, οι πελάτες δεν θα επιβαρύνονται με επιτόκιο στους ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς και διακανονισμούς.
Η εταιρεία έμπρακτα και με υπευθυνότητα είναι για ακόμα μια φορά στο πλευρό των πελατών της και αναμένει και τη δική τους θετική ανταπόκριση στις υποχρεώσεις τους προς την Επιχείρηση. Τις δυσκολίες θα τις ξεπεράσουμε όλοι μαζί ενωμένοι.


Αθήνα, 29.6.2015                                                                             ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...