Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

ΠΑΣΥΠ-ΔΕΗ:Προσλήψεις Διοικητικο-οικονομικού Προσωπικού

Επιστολή-παρέμβαση προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ.Α.Ε Π.Αθανασόπουλο έστειλε ο ΠΑΣΥΠ/ΔΕΗ και επισημαίνει τα εξής:

Με ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι η Επιχείρηση θα προβεί στην προκήρυξη νέων προσλήψεων κατά τα έτη 2009 και 2010.
Ωστόσο, με την παρούσα επιστολή μας, επιθυμούμε να επισημάνουμε την έλλειψη προσωπικού στα Πρακτορεία της Γ.Δ.Διανομής και στα Καταστήματα της Γ.Δ.Εμπορίας, κατηγορίας Διοικητικοοικονομικών.

Η πρόσληψη σε τακτικά χρονικά διαστήματα μεγάλου αριθμού έκτακτου προσωπικού προβάλει και αποδεικνύει την ένταση των ελλείψεων.
Ελλείψεις, οι οποίες διαχρονικά εντείνονται λόγω συνταξιοδότησης πολλών συναδέλφων και έχουν ως συνέπεια την υποβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους καταναλωτές-πελάτες.
Η πρόσληψη Διοικητικοοικονομικού προσωπικού, αναμφίβολα θα συμβάλλει στην βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών και γενικότερα της εικόνας της Επιχείρησης.

Εξασφαλίζεται έτσι, η εύρυθμη λειτουργία των Πρακτορείων και των Καταστημάτων, διασφαλίζεται η μετάδοση της τεχνογνωσίας και επιταχύνεται ο ρυθμός μεταβολής της νοοτροπίας της Επιχείρησης.
Για τους παραπάνω λόγους, πιστεύουμε ότι με ιδιαίτερη ευαισθησία θα εξετάσετε την πρότασή μας και εκτιμώντας τις ανάγκες των Πρακτορείων και Καταστημάτων της Επιχείρησης, θα προβλεφθεί εντός του πλαισίου των νέων προσλήψεων, ικανοποιητικός αριθμός Διοικητικοοικονομικών υπαλλήλων, που θα στελεχώσουν τις, κρίσιμης σημασίας, αυτές υπηρεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...