Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΑΕΡΙΤΗ

Στα 47 του χρόνια, παντρεμένος με δύο παιδιά, ο συνάδελφος Μάρκος Νίκου άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στην κολώνα από ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια επιδιόρθωσης βλάβη, την Τετάρτη 4 Φλεβάρη στις 9 το βράδυ, στον οικισμό Κάτω Κώμης Κοζάνης.

Το νέο ατύχημα έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από άλλα τα οποία συμβαίνουν σε όλους τους εργασιακούς χώρους της ΔΕΗ, μια και το σύνολο των εργασιών έχουν υψηλή επικινδυνότητα.

Το νέο θανατηφόρο ατύχημα φέρνει όλους μας μπροστά στις ευθύνες:
Πρώτα από όλους τη ΔΕΗ η οποία πρέπει να έχει το απαιτούμενο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και να ελέγχει αυστηρά τους κανόνες ασφαλούς εκτέλεσης των εργασιών.
Εμάς τους εργαζόμενους με όση εμπειρία και εάν διαθέτουμε πρέπει να τηρούμε σχολαστικά όλα τα μέτρα κατά την εκτέλεση του καθήκοντός μας.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ εκφράζει τη βαθιά της οδύνη για το χαμό του συναδέλφου Μάρκου Νίκου, ο οποίος έδωσε τη ζωή του για την εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου και δηλώνει ότι θα σταθεί δίπλα στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ καλεί τη ΔΕΗ να προχωρήσει άμεσα σε προσλήψεις έτσι ώστε να στελεχωθούν σωστά όλα τα συνεργεία της διανομής σε όλη τη χώρα
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...