Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: ΟΠΟΙΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΒΡΟΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ...

Η χθεσινή ημέρα με την μη κατάθεση καμίας προσφοράς από τους κατασκευαστές μονάδων παραγωγής ρεύματος (που ταυτόχρονα είναι και ανταγωνιστές της ΔΕΗ) για την μονάδα της ΔΕΗ ΜΕΛΙΤΗ ΙΙ είναι ένα ακόμα επεισόδιο στο ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ των ιδιωτών σε βάρος της ΔΕΗ.
Σε όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από τα ενεργειακά, τους είναι γνωστό το τι γίνεται σε βάρος της επιχείρησης του Ελληνικού λαού που είχε ως αποτέλεσμα για πρώτη φορά στην ιστορία της, η ΔΕΗ να καταντήσει ζημιογόνος παρά τις αλλεπάλληλες ( και περιττές αν δεν την λήστευαν) αυξήσεις των τιμολογίων.
Ως ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στέλνουμε μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση ότι ΕΔΩ για κάθε θέμα, για κάθε ζήτημα που είναι σε βάρος της ΔΕΗ, θα δοθεί ΣΚΛΗΡΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ.
΄Όποιος πιστεύει ότι καθυστερώντας και βάζοντας εμπόδια στην ΔΕΗ θα της κλέψει αυτό που δικαιούται είναι γελασμένος.
Καλούμε την Διοίκηση της ΔΕΗ, που έχει τις δικές της ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ για τα όσα συμβαίνουν σε βάρος της Επιχείρησης να κάνει το αυτονόητο. Να προασπίσει τα συμφέροντα της Επιχείρησης και ΕΔΩ και ΤΩΡΑ να αναπτύξει άμεσα όλες τις απαραίτητες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.
Η Διοίκηση της ΔΕΗ αντί να τρέχει να φτιάχνει τις μονάδες των ιδιωτών όπως της Χαλυβουργικής (που η άλλη μεριά θα έχει το 51% και το management) και εμείς θα είμαστε οι φτωχοί συγγενείς, καλύτερα θα ήταν να δει τι θα κάνει με τις δικές της μονάδες.
Για ακόμα μια φορά την καλούμε να αποσυρθεί από το ζημιογόνο κοινοπρακτικό σχήμα με την Χαλυβουργική και να αγωνιστεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για το συμφέρον της Επιχείρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...