Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Η συνεχής παρουσία του συλλόγου μας ενισχύθηκε περαιτέρω κατά την διοργάνωση ημερίδας που διεξήχθη σε κεντρικό ξενοδοχείο Αθηνών (Athens Imperial Hotel) στις 16/6/09, ημέρα Τρίτη και 8:30 πμ.
Θέμα της ημερίδας μας ήταν < ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ-ΔΙΚΤΥΟΥ> «ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ».

Την ημερίδα μας τίμησαν με την παρουσία τους :
- Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Α.Ε., κος Αθανασόπουλος Τάκης, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε επιτυχή αποπεράτωση των εργασιών της ημερίδας μας.
- Ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ, συν. Νίκος Φωτόπουλος, όπου και εκείνος με την σειρά του ευχήθηκε την καλή διεξαγωγή της ημερίδας μας.
- Ο Γραμματέας της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ συν. Ευάγγελος Μπουζούλας, επίσης απεύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εργασίες.
H παρουσία του Γενικού Διευθυντή Εμπορίας κ. Χρήστος Ποσειδών και η ομιλία του, η οποία αφορούσε τους Στόχους και την Δράση της ΓΔ/Ε, ήταν προάγγελος ότι η συνέχεια της παρουσίασης στα θέματα του Διαχωρισμού Εμπορίας-Δικτύου, θα πρόδιδαν μια σοβαρή προετοιμασία που είχαν κάνει τις προηγούμενες μέρες και οι υπόλοιποι ομιλητές από πλευράς διοίκησης.
Παράλληλα από πλευράς συλλόγου οι εμπεριστατωμένες ομιλίες των :
- Ο Αν. Γρ. του συλλόγου μας συν. Γεώργιος Μπούκουρας της Δ/νσης Πωλήσεων
- Το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου μας συν. Χρήστος Γαρούφας από Περ.Μακ.-Θράκης
σηματοδότησαν μια ενδιαφέρουσα συνέχεια από ερωτήσεις των συναδέλφων και από απαντήσεις των μελών της Διοίκησης.

Το υψηλό επίπεδο των παρουσιάσεων, η σοβαρότητα και η υπεύθυνη προσέγγιση των θεμάτων που αφορούν τα προβλήματα που προέκυψαν τρία χρόνια μετά τον διαχωρισμό Εμπορίας-Δικτύου καθήλωσαν όλους μας στην αίθουσα μέχρι την λήξη των εργασιών.
Στελέχη μας από την Αθήνα και την Περιφέρεια που εργάζονται στην Πρώτη Γραμμή ανέδειξαν τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στους χώρους εργασίας τους.
Ελλείψεις προσωπικού, αθέμιτος ανταγωνισμός ιδιωτικών συμφερόντων, βλάβες δικτύου, καταμέτρηση, υγιής ανταγωνισμός, εκσυγχρονισμός, μηχανογράφηση, υγιεινή και ασφάλεια στην εργασία, εργατικά ατυχήματα, αυξήσεις τιμολογίων, μερική απασχόληση, ήταν μερικά από τα ζητήματα που αναδείχθηκαν στην Ημερίδα μας και κατόπιν στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Η Τιμητική Βράβευση από το Προεδρείο του ΠΑΣΥΠ σε μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας που τίμησαν με την παρουσία τους την Ημερίδα μας και στη συνέχεια την Γενική Συνέλευση μας, έστειλε μήνυμα ότι οι δεσμοί που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ μας όλα αυτά τα χρόνια έχουν γερές βάσεις γιατί στηρίχτηκαν σε ειλικρινείς συνεργασίες, συλλογικές αποφάσεις και προπάντων σε πραγματικές φιλίες!!!
Προβληματιστήκαμε – Τολμήσαμε και Πραγματοποιήσαμε μια μοναδική ξεχωριστή ημερίδα επιλέγοντας μέσα από τον διάλογο να σας ενημερώσουμε και αυτό θα πράξουμε.
Καταγράφουμε, αποκωδικοποιούμε και αποστάζουμε τα μηνύματα που της Ημερίδας μας καθώς και της Γενικής Συνέλευσης και σύντομα θα σας ενημερώσουμε υπεύθυνα και αξιόπιστα.

Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση σας.
Η πολύχρονη δυναμική πορεία μας στα συνδικαλιστικά δρώμενα έχει καταγραφεί στις συνειδήσεις των πολλών και είναι η παρακαταθήκη μας για τα μέλη μας και για τους επόμενους που θα μας διαδεχθούν.
Για τον ΠΑΣΥΠ, δεν υπάρχουν εμπόδια!
Για τον ΠΑΣΥΠ, υπάρχουν προκλήσεις και κατακτήσεις υψηλών στόχων για τον κάθε εργαζόμενο και για την ανάπτυξη της μεγαλύτερης επιχείρησης την χώρας μας την ΔΕΗ, την ΔΕΗ όλων των Ελλήνων!
Εσείς, είστε η δύναμή μας!
Ενισχύστε την φωνή του συλλόγου σας, εσείς όλα τα στελέχη σε όλη την Ελλάδα.
Ο ΠΑΣΥΠ δεν έχει φόβους και εξαρτήσεις γιατί στους κόλπους του αγκαλιάζει εσάς που μας δυναμώνετε με την εμπιστοσύνη σας και την αγάπη σας!
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Η Επιχείρηση αλλάζει, αν θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές και όχι κομπάρσοι ενισχύστε την φωνή του ΠΑΣΥΠ , γιατί :
ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΒΑΔΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, όλους τους ανθρώπους της διοίκησης που στάθηκαν δίπλα μας για την πραγματοποίηση της Ημερίδας μας.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλες και όλους εσάς που συμμετείχατε από την Φλώρινα, την Αλεξανδρούπολη, τη Θεσσαλονίκη, την Λάρισα, τον Βόλο, τα νησιά μας την Κρήτη……
ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ εσένα που δεν κατάφερες να έρθεις αλλά μας διαβάζεις τώρα γιατί μας εμπιστεύεσαι!!!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Ρόζα Βιδάλη (Πρόεδρος ΠΑΣΥΠ-ΔΕΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...