Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Συμφωνία ΣΠΕΦ-ΔΕΗ για αλλαγή τρόπου πληρωμής φ/β μονάδων

Σε συμφωνία με τη ΔΕΗ ώστε να πληρώνονται οι μονάδες των φωτοβολταϊκών κάθε μήνα κατέληξε ο Σύνδεσμος Παραγωγών με Φωτοβολταϊκά (ΣΠΕΦ).
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά (ΣΠΕΦ) μέσω των εκπροσώπων κ.κ. Κώστα Δανιηλίδη, Μιχάλη Δερπανόπουλο και Κώστα Τσούμα σε άριστη συνεργασία με τον κ. Νικόλαο Δρόσο, Διευθυντή Διαχείρισης Δικτύου της ΔΕΗ και την κα Σοφία Αγγελάκη, Τομεάρχη Διαχείρισης Δικτύου κατέληξε σε συμφωνία για τον τρόπο πληρωμής των φωτοβολταϊκών μονάδων ανά μήνα.
Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται πως έτσι λύθηκε ένα μείζον πρόβλημα που απασχολούσε τους παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά, πρόβλημα που είχε προκύψει από τους πρώτους κιόλας μήνες λειτουργίας των εν λόγω μονάδων.
Οι παραγωγοί θα πληρώνονται με έναντι λογαριασμούς ανά μήνα και θα πραγματοποιείται εκκαθάριση του λογαριασμού από τη ΔΕΗ κάθε τετράμηνο.
Τέλος, η ανακοίνωση καταλήγει πως "ο ΣΠΕΦ μέσω των εκπροσώπων του θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τη διοίκηση της ΔΕΗ για την ευαισθησία που δείχνει στα θέματα που αφορούν τις ΑΠΕ και ιδιαίτερα θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Δρόσο και την κα Αγγελάκη για το άμεσο ενδιαφέρον που έδειξαν ώστε να λυθεί αυτό το πάγιο αίτημα των παραγωγών από φωτοβολταϊκά".

ΠΗΓΗ:http://www.capital.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...