Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

ΘΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2009

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Ο Οργανισμός Κοινωνικών Δραστηριοτήτων στην ΔΕΗ (ΟΚΔΕ/ΔΕΗ-ΚΗΕ) και για το φετινό καλοκαίρι διοργανώνει 6ήμερες διακοπές (5 διανυκτερεύσεις) σε διάφορους προορισμούς ανά την Ελλάδα που μπορούν να προσφέρουν στους εργαζόμενους της ΔΕΗ ευχάριστη διαμονή τόσο στους ίδιους όσο και στις οικογένειές τους (σύζυγος, τέκνα).
Προτεραιότητα έχουν όσοι δεν έκαναν χρήση του δικαιώματός τους για διακοπές τα προηγούμενα έτη( συγκεκριμένα όσοι δεν έκαναν χρήση του δικαιώματός τους από 1-1-2007 εως και το Πάσχα του 2009) και θα τους σταλεί επιστολή με τα σχετικά έντυπα στη διεύθυνση κατοικίας τους.
Διαβάστε με προσοχή τα ενημερωτικά φυλλάδια και επιλέξτε το μέρος όπου θέλετε να κάνετε τις διακοπές σας.
Εάν δεν έχετε δηλώσει τη σωστή διεύθυνση κατοικίας σας στην υπηρεσία σας είναι πιθανόν να μην λάβετε επιστολή. Για το λόγο αυτό, φροντίστε έγκαιρα να στείλετε στον ΟΚΔΕ/ΔΕΗ-ΚΗΕ τη νέα σας διεύθυνση είτε στο fax: 210.5225491 είτε με e-mail:
okde_dei@otenet.gr .
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα διακοπών μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 210.3388350 και 210.3388380.
Προσοχή !!
Δικαιούχοι είναι όσοι λάβουν τη σχετική επιστολή (όχι e-mail από newsletter) και επιλέγονται με σειρά προτεραιότητας, που προκύπτει από τα χρόνια υπηρεσίας και από τον αριθμό των παιδιών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...