Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΔΑΚΕ:Ακύρωση των ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΕΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

του Γεν. Γραμματέα ΓΣΕΕ κ. Νικόλαου Κιουτσούκη

Η πολιτική του ΛΑΘΟΥΣ συνεχίζεται από την κυβέρνηση “ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ” και τον επιβαλλόμενο “Πρωθυπουργό των αγορών“, με τον υπο ψήφιση προϋπολογισμό αγνοώντας προκλητικά τα 2 χρόνια καταστροφικής πορείας της ελληνικής οικονομίας καθώς και της εξαθλίωσης των Ελλήνων πολιτών.
Σ’ αυτόν τον ορυμαγδό των μέτρων διάλυσης της ελληνικής κοινωνίας, το πολιτικό σύστημα εξοστρακίσθηκε πλήρως από τις λεγόμενες αγορές και παρακολουθεί αποσβολωμένο τις ραγδαίες εξελίξεις, μη μπορώντας να κάνει τίποτα για την εξώθηση της Ελλάδας στη χρεοκοπία και την φτωχοποίηση του ελληνικού λαού.
Το Σ.Κ. οφείλει μακριά από κομματικές και παραταξιακές σκοπιμότητες ενωμένο με το σύνολο της κοινωνίας, να συνεχίσει να απαιτεί την ακύρωση των ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΕΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ και να εντείνει τους αγώνες του απέναντι στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.

Σ΄ αυτόν τον οικονομικό πόλεμο και στην κατοχή που μας επιβάλλουν, η μοίρα των λαών εξαρτάται από τους αγώνες του.
Η μοίρα των πολιτικών εξαρτάται από την ψήφο μας, και σε κάθε περίπτωση εμείς καθορίζουμε την μοίρα μας γιατί
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ.

Υ.Γ. Η Κυβέρνηση με την εφαρμοζόμενη πολιτική θυμίζει την ιστορία του Ναστραντίν Χότζα όπου όταν ψόφησε ο γάιδαρος του, έλεγε στους φίλους του: “Εκείνο που με στεναχωρεί είναι ότι παιδεύτηκα τόσο καιρό να τον μάθω να ζεί χωρίς φαί και μόλις έμαθε να μην τρώει ψόφησε”.
¨Όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε καμιά χώρα δεν βγήκε ζημιωμένη από το σκληρό εναγκαλισμό του ΔΝΤ … γιατί δεν αναφέρθηκε μέχρι σήμερα ούτε ένας θάνατος γάιδαρου!!!
Μοιραστείτε με άλλους χρήστες ή κοινότητες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...