Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Απονομή Βραβείου στη ΔΕΗ Α.Ε στα «Transport & Logistics Awards 2014»

Το βραβείο  της εξαιρετικής επίδοσης για τις Βιώσιμες Μεταφορές & Κινητικότητας Εντός ή Εκτός Πόλης στην ενότητα «Σημαντικές Πρωτοβουλίες Συγκοινωνιών για τους Πολίτες» απέσπασε η ΔΕΗ Α.Ε. κατά την τελετή Απονομής των «Transport & Logistics Awards 2014».
      Η εκδήλωση, που διοργάνωσε το Plant Management σε συνεργασία με το Supply Chain Institute, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Μαΐου 2014 σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, και παρευρέθησαν περισσότερα από 350 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς του κλάδου στη χώρα μας Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Μεταφορών, ενώ από την αρμόδια κριτική επιτροπή βραβεύθηκαν τα καλύτερα έργα και οι σημαντικότερες πρωτοβουλίες που πραγματοποιήθηκαν στον κλάδο.
      Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Κωστής Χατζηδάκης στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι, τα Logistics απoτελούν έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης και η κυβέρνηση έχει επενδύσει στην αναβάθμιση του ρόλου της χώρας ως σημαντικού διαμετακομιστικού κέντρου στην Ευρώπη. Σε αυτό το πλαίσιο, μάλιστα, ανακοίνωσε ότι, στις αμέσως επόμενες μέρες το σχετικό νομοσχέδιο για τα Logistics θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή.

  Τα βραβεία ήσαν υπό την Αιγίδα των Υπουργείων Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, Ναυτιλίας & Αιγαίου και Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...