Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΣΚΕ:ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΕΞΙ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ;

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,

Σε λίγες μέρες στις 10 και 11 Φλεβάρη ψηφίζουμε για την ανάδειξη των εκπροσώπων μας στο Δ.Σ. της ΔΕΗ.

Είναι θεμιτό η κάθε παράταξη να απευθύνεται σε όλους τους συναδέλφους προκειμένου να τους πείσει να την στηρίξουν.

Πάγια θέση της ΠΑΣΚΕ/ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ είναι να μην σχολιάζει τα όσα ισχυρίζεται η κάθε παράταξη ότι έκανε ή πέτυχε με την δράση της.

Είμαστε σίγουροι ότι ο κάθε συνάδελφος γνωρίζει τον αγώνα, την στάση και την πορεία της κάθε παράταξης σε κάθε θέμα, σε κάθε ζήτημα διαχρονικά.

Όταν όμως αγαπητοί συνάδελφοι, για ένα κορυφαίο ζήτημα όπως αυτό του καθεστώτος πρόσληψης των νέων συναδέλφων που όλοι μαζί παλέψαμε και που το έλυσε όπως εμείς θέλαμε, όχι η κυβέρνηση της Ν.Δ. γιατί διαφωνούσε, αλλά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, όχι η Διοίκηση του Αθανασόπουλου που ήθελε εργαζόμενους δύο ταχυτήτων, αλλά η Διοίκηση Ζερβού (που μέχρι στιγμής δείχνει να σέβεται τις ΣΣΕ), είναι τουλάχιστον στοιχειώδης έλλειψη σεβασμού προς τις άλλες παρατάξεις, να ισχυρίζεται η ΔΑΚΕ ότι αυτή πέτυχε να λύσει αυτό το ζήτημα. Γίνεται δε και προκλητικό όταν ο πρώην Υπουργός της Ν.Δ κ. Παπαθανασίου έχει καταθέσει επερώτηση κατακεραυνώνοντας την Κυβέρνηση και την Διοίκηση του κ. Ζερβού γιατί δεν εφαρμόζει το Ν.3429 και προσλαμβάνει τους εργαζόμενους με τις ΣΣΕ της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, η «ανεξάρτητη» ΔΑΚΕ έξι μέρες τώρα να μην έχει καταγγείλει την απαράδεκτη επερώτηση του κ. Παπαθανασιου !!

Συνάδελφοι,

Ο καθένας μας μπορεί να λέει ότι θέλει, ο αλάνθαστος κριτής είστε εσείς.

Εμείς με σεμνότητα σας λέμε ότι δεν θα σας προδώσουμε γιατί εμείς ποτέ δεν ξεχάσαμε ποιοι είμαστε, από πού ερχόμαστε και ποιους εκπροσωπούμε.

Πρώτα από όλα και πάνω από όλα είμαστε εργαζόμενοι, είμαστε συνδικαλιστές

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...