Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΠΑΣΥΠ/ΔΕΗ: Οι εργαζόμενοι έχουν και δικαιώματα!

Μόνο ως κακόγουστο Πρωταπριλιάτικο αστείο, μπορεί να εκληφθεί η πίεση σε συγκεκριμένους συναδέλφους, που πρόσφατα υπάχθησαν στη ΔΕΗ μετά την αποδέσμευσή τους από το Δ.Σ. του ΤΑΥΤΕΚΩ, να επιστρέψουν στο ΤΑΥΤΕΚΩ…
     Μετά τις διάφορες μεθοδεύσεις και προχειρότητες, που αναδείξαμε με έγγραφό μας προς τον Πρόεδρο της ΔΕΗ, από 08/03/2013 και βέβαια δεν έχουμε λάβει ακόμα απάντηση, πληροφορηθήκαμε άλλη μια μεθόδευση που έχει ως στόχο την πίεση σε ορισμένους συναδέλφους να επιστρέψουν στο ΤΑΥΤΕΚΩ για να “βοηθήσουν…”
     Μια μεθόδευση που δε σέβεται ούτε τους συναδέλφους ούτε τις υπηρεσιακές ανάγκες της Επιχείρησης και βέβαια βρίσκεται πέρα από οποιαδήποτε διαδικασία του ΚΚΠ.
     Τελικά οι εγκέφαλοι που βρίσκονται πίσω από αυτά, τι συμφέροντα υπηρετούν;  Της Επιχείρησης ή άλλα;
     Ο ΠΑΣΥΠ/ΔΕΗ σταθερά προσανατολισμένος στον σεβασμό της επιθυμίας των συναδέλφων και των δικαιωμάτων τους, δεν θα επιτρέψει την ανάπτυξη τέτοιων μεθοδεύσεων. Κανένας συνάδελφος δεν θα επιστρέψει στο ΤΑΥΤΕΚΩ χωρίς τη θέλησή του.
     Αντί λοιπόν να αναλώνονται οι ιθύνοντες σε τέτοιες μεθοδεύσεις, θα ήταν πολύ καλύτερα να επιλύσουν θέματα που έχουν προκύψει και δημιουργούν εργαζομένους δύο ταχυτήτων, όπως τα δάνεια από την Επιχείρηση που δεν υπάρχει διαδικασία χορήγησης για τους αποσπασμένους συναδέλφους στο ΤΑΥΤΕΚΩ, στο ΙΚΑ/ΤΑΠ-ΔΕΗ, στον ΕΟΠΥΥ και στο ΕΤΕΑ, καθώς και τη διαδικασία λήψης προκαταβολών μισθοδοσίας.
Γραφείο Τύπου
3/4/2013
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...