Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΑ 300€ (ΑΠΟ 90) Η ΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

Σε μια περίοδο που όλα γκρεμίζονται(ΣΣΕ- Δικαιώματα – Σχέσεις Εργασίας – Σεβασμός στον εργαζόμενο) η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ μετά από αλλεπάλληλες συζητήσεις μηνών με την ιεραρχία της Γενικής Διεύθυνσης Ανθρωπίνων Πόρων, εκφράζει την ικανοποίησή της για την έγκριση του χρόνιου αιτήματός της (που τελευταία φορά τέθηκε με την από 15/9/2010 σχετική επιστολή μας) για την αύξηση του ποσού κάλυψης για κάθε παιδί που πηγαίνει σε ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό από τα 90€ στα 300€ και επιπροσθέτως για το ξεπέρασμα των όποιων προβλημάτων και τη συνέχιση λειτουργίας των Β/Ν σταθμών του Αμαρουσίου και της Πτολεμαΐδας.
Αυτό που δεν μας βρίσκει σύμφωνους και για μια φορά ακόμα εκφράζουμε την διαφωνία και την διαμαρτυρία μας είναι το κλείσιμο των παιδικών σταθμών Καλλιθέας και Περιστερίου.
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ με συνέπεια και σεβασμό στις κατακτήσεις μας θα συνεχίσει την προσπάθεια για την επαναλειτουργία των Β/Ν σταθμών της Καλλιθέας και του Περιστερίου.
Θα συνεχίσει τον αγώνα υπεράσπισης και διεύρυνσης όλων όσων οι παλαιότεροι από εμάς κατέκτησαν.
Υ.Γ
Για τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ έχει ιδιαίτερη αξία κάθε φορά γιατί αυτό της δίνει το ηθικό ανάστημα να είναι αυστηρή και επικριτική εκεί που πρέπει να αναγνωρίζει τη στάση όλων όσων κάθε φορά στο κάθε θέμα συμβάλλουν στην θετική κατάληξή του.
Με βάση αυτή μας την προσέγγιση αναγνωρίζουμε ως θετικό γεγονός το ότι η Διοίκηση της Επιχείρησης έτεινε ευήκοον ους στα περισσότερα θέματα σχετικά με τα εν λόγω ζητήματα που της θέσαμε.
Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους υπηρεσιακούς παράγοντες στο ΤΑΥΤΕΚΩ αλλά και τους εκπροσώπους μας Αποστολίδη Παντελή, Λόφτσαλη Παναγιώτη, Βασιλειάδη Νίκο και Προσκυνητόπουλο Άρη για τη δική τους συμβολή.  
Ειδικότερα όμως οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκπροσώπους μας στο ΔΣ της ΔΕΗ Καραβασίλη Γιάννη και Μπουζούλα Βαγγέλη που  με  τη στάση τους συνέβαλαν καθοριστικά για την τελική κατάληξη του θέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...