Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Περιοδεία του ΠΑΣΥΠ-ΔΕΗ στη Βόρειο Ελλάδα


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η περιοδεία που πραγματοποίησε ο ΠΑΣΥΠ-ΔΕΗ στη Βόρειο Ελλάδα με κλιμάκιο που αποτελούσαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Διακουμάκος Κώστας(Γενικός Γραμματέας), Δήμας Γιάννης(μέλος δ.σ.) και Μελέτης Φώτης(Οργανωτικός Γραμματέας).
Οι συνάδελφοι σε Θεσσαλονίκη, Βέροια, Βόλο, Σέρρες ,Καβάλα, Δράμα ενημερώθηκαν για τις τελευταίες κρίσιμες εξελίξεις που συμβαίνουν στη Επιχείρηση και με την σειρά τους εξέφρασαν τους προβληματισμούς και την αγωνία τους για την καθυστέρηση επίλυσης των χρόνιων αιτημάτων τους ειδικά στον τομέα των προσλήψεων.
Συγκεκριμένα σε μεγάλη εκδήλωση- συζήτηση που πραγματοποίησαν οι τοπικοί σύλλογοι ΠΑΣΥΠ ΔΕΗ Θεσσαλονίκης στο κτίριο της Περιφέρειας δεκάδες συνάδελφοι παραβρέθηκαν και με καίριες ερωτήσεις τους έθεσαν τα ζητήματα που τους απασχολούν και που βάζουν φρένο στην ανάπτυξη της ΔΕΗ.
Τα μέλη του δ.σ του ΠΑΣΥΠ-ΔΕΗ απάντησαν τεκμηριωμένα σε όλες τις ερωτήσεις των συναδέλφων και επισήμαναν ότι ο διαχωρισμός σε Εμπορία και Δίκτυο, η συνταξιοδότηση μεγάλου αριθμού συναδέλφων και κυρίως η ανάγκη-προσπάθεια βελτίωσης της εικόνας της Επιχείρησης καθώς και των παρεχόμενων υπηρεσιών αυτής, καθιστούν τους συναδέλφους που υπηρετούν σε Πρακτορεία-Καταστήματα δυναμικό παράγοντα διαμόρφωσης των σχέσεων της Επιχείρησης με τους πελάτες καταναλωτές και αποτελεί άμεση ανάγκη και προτεραιότητα η πρόσληψη νέου προσωπικού που θα δώσει τις απαραίτητες λύσεις προς ατή την κατεύθυνση.
Επίσης τα στελέχη του ΠΑΣΥΠ-ΔΕΗ τόνισαν πως η στήριξη και ενδυνάμωση των Πρακτορείων-Καταστημάτων αποτελούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την αποτελεσματικότητα της παραπάνω προσπάθειας. Είναι πλέον αναγκαία η άμεση λήψη μέτρων που θα συμβάλουν στην βελτίωση της λειτουργίας των Πρακτορείων-Καταστημάτων καθώς και της εξυπηρέτησης των πελατών.
Μέτρα, προς την παραπάνω κατεύθυνση, ενδεικτικά αποτελούν:
Η διαμόρφωση ενιαίας οπτικής ταυτότητας των Πρακτορείων-Καταστημάτων.
Η συνεχής εκπαίδευση-επιμόρφωση των συναδέλφων.
Ο εκσυγχρονισμός των μηχανογραφικών συστημάτων, του απαραίτητου εξοπλισμού και των συστημάτων ασφαλείας.

Η εκτίμηση και πρόβλεψη αναγκών σε ανθρώπινο δυναμικό και ο προγραμματισμός σχετικού διαγωνισμού προσλήψεων.
Η χορήγηση σχετικού επιδόματος στους συναδέλφους που επωμίζονται την ευθύνη εξυπηρέτησης των πελατών.
Ο αυστηρός έλεγχος των εργολαβιών.
Αναγνωρίζοντας ότι ο σημαντικότερος συντελεστής ανάπτυξης της Επιχείρησης είναι το ανθρώπινο δυναμικό της, ο ΠΑΣΥΠ-ΔΕΗ πιστεύει ότι τα παραπάνω μέτρα και κίνητρα θα συμβάλουν στην διαμόρφωση μιας σύγχρονης και πελατοκεντρικής κουλτούρας και στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ της Επιχείρησης και των καταναλωτών.
Επίσης ο σύλλογος μας θέλει να ευχαριστήσει τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στο δ.σ. της ΔΕΗ Α.Ε. Γιώργο Μαρινίδη και τον Γραμματέα της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Ευάγγελο Μπουζούλα που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση των τοπικών συλλόγων του ΠΑΣΥΠ-ΔΕΗ Θεσσαλονίκης και με τις ορθές παρεμβάσεις και τοποθετήσεις τους βοήθησαν στην καλύτερη και πιο διαφωτιστική ενημέρωση των συναδέλφων της Βορείου Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...