Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΕΡΟΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Την οριστική και δίκαιη λύση όλων των περιπτώσεων του σοβαρού προβλήματος
της ετεροαπασχόλησης κωλυσιεργεί να διευθετήσει η διοίκηση της ΔΕΗ.
H εργασιακή και μισθολογική ανισότητα που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε εργαζόμενους που κατείχαν τα ίδια τυπικά προσόντα και απασχολήθηκαν σε παρόμοια αντικείμενα εργασίας πρέπει να λάβει τέλος.
Ο ΠΑΣΥΠ/ΔΕΗ είναι ο μοναδικός σύλλογος ως τώρα που ανέδειξε το μέγεθος της αδικίας με επιστολές και παραστάσεις στους κορυφαίους διοικητικούς παράγοντες της Επιχείρησης και μετέφερε με την υπευθυνότητα που τον διακρίνει το αίτημα δεκάδων αδικημένων συναδέλφων.
Σ’ αυτό το σημείο ο σύλλογος μας οφείλει να καταγγείλει τη μεθόδευση και την λογική «αντιπροσωπευτικών» εκπροσώπων του Σ/Κ που οδηγούν σε νομική ομηρία τους ετεροαπασχολούντες συναδέλφους προς όφελος των δικηγορικών γραφείων και των … συνεργατών τους.
Τα «παιχνίδια» που κάνουν ορισμένοι συνάδελφοι στις πλάτες δεκάδων εργαζομένων σε συνεργασία με υπηρεσιακούς παράγοντες εκθέτουν όσους από την διοίκηση είδαν με θετικό σκεπτικό την επίλυση του προβλήματος αλλά εμποδίζονται σκόπιμα από τα συμφέροντα που υπηρετούν οι δήθεν «αγωνιστές» οι οποίοι και ευνοήθηκαν σκανδαλωδώς για ανάλογα προσωπικά τους ζητήματα.
Καλούμε την διοίκηση της ΔΕΗ να μην προχωρήσει σε παραγραφές της πενταετίας διότι ήδη υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που αναιρούν τέτοιου είδους αποφάσεις.
Καλούμε τα στελέχη της Επιχειρήσεως που εμπλέκονται άμεσα με το θέμα αυτό να ακολουθήσουν τις παραινέσεις του Προέδρου της ΔΕΗ για αποκατάσταση των διαφορών διοίκησης με εργαζόμενους χωρίς δικαστικές διαμάχες.
Οι ετεροαπασχολούμενοι συνάδελφοι ζητούν το αυτονόητο δηλαδή αποκατάσταση και αναγνώριση της εργασίας τους χωρίς άλλου είδους ανταλλάγματα.
Ο ΠΑΣΥΠ/ΔΕΗ καλεί όσους συναδέλφους ανήκουν στις περιπτώσεις της ετεροαπασχόλησης να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον Σύλλογό μας ή να επισκεφτούν τα γραφεία του Συλλόγου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...