Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Ένταξη του κλάδου Υγείας ΤΑΥΤΕΚΩ στον ΕΟΠΥΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΕΡΕΓΓΥΩΝ, ΨΕΥΤΩΝ & ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΕΙ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΨΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ, ΑΠΟ 1/5/2012 ΕΝΤΑΣΣΕΙ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΑΥΤΕΚΩ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ

Συναδέλφισες-οι

Η κυβέρνηση του διορισμένου από τα συμφέροντα πρωθυπουργού κ. Παπαδήμου, με πρωτεργάτη τον Υπουργό Υγείας και ενώ άλλα έλεγε προς κάθε κατεύθυνση, συνεπής στην γραμμή του ψέματος την περασμένη Πέμπτη και ενώ δεν υπήρχε καμιά σχετική αναφορά στο σχέδιο νόμου που κατέθεσε, αιφνιδιαστικά πρόσθεσε μια σειρά παραγράφους και την παρ. 17 στο Άρθρο 13, μέσω της οποίας ο κλάδος Υγείας του ΤΑΥΤΕΚΩ εντάσσεται στον ΕΟΠΥΥ.

Για εμάς αυτή η ενέργεια, αν και μένει να διευκρινιστούν μια σειρά ζητήματα, αποτελεί ένα ακόμα θανάσιμο πλήγμα στην αυτονομία και αυτοτέλεια του ασφαλιστικού μας φορέα.

Είναι μια ακόμα πράξη πλήρους ασέβειας, σε όλους τους ασφαλισμένους της ΔΕΗ και ιδιαίτερα σε όσους αγωνίστηκαν να χτιστεί το πρωτοποριακό ασφαλιστικό μας σύστημα.

Συναδελφισες –οι

Μέχρι να δούμε τις λεπτομέρειες και επειδή η ανησυχία όλων όσων εργάζεστε στον κλάδο Υγείας είναι διάχυτη, σας ενημερώνουμε ότι, η όποια μετακίνηση του προσωπικού στον ΕΟΠΥΥ, όπως ο ίδιος ο νόμος λέει ( άρθρο 13 παρ. 5), θα γίνει ( αν και ο νόμος επειδή είναι προγενέστερος της ένταξης του ΤΑΥΤΕΚΩ στον ΕΟΠΥΥ δεν αναφέρεται σε αυτό) με βάση τα όσα αναφέρονται στο Άρθρο 26 του Ν.3918/2011.

Δηλαδή με την ίδια εργασιακή οργανική θέση, βαθμό, κλάδο και ειδικότητα που κατέχει.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει διεξοδικά ενημέρωση από την ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ
Πηγή: www.genop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...