Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΠΑΣΥΠ/ΔΕΗ: "ΜΑΥΡΟΣ" ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ

   
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τον δρόμο του εμπαιγμού φαίνεται ότι ακολουθούν ( τουλάχιστον ορισμένοι ) παράγοντες της Διοίκησης.  Ο Γολγοθάς των αποσπασμένων συναδέλφων στους ασφαλιστικούς φορείς δεν έχει τέλος και ενώ η Διοίκηση δείχνει τη διάθεση να τους εξασφαλίσει τουλάχιστον τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες παροχές με τους υπόλοιπους συναδέλφους, η οποιαδήποτε υλοποίηση προσκρούει σε αντισυναδελφικές συμπεριφορές που ουσιαστικά υπονομεύουν κάθε δείγμα χρηστής διοίκησης.
     Ο ΠΑ.Σ.ΥΠ./ΔΕΗ με το από 03/04/2013 Δελτίο Τύπου αλλά και με παραστάσεις έχει θέσει προς επίλυση τα θέματα:
α) της χορήγησης δανείων στους αποσπασμένους συναδέλφους και
β) της χορήγησης προκαταβολών έναντι μισθοδοσίας,
που δικαιούνται όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ.  Δύο θέματα που αποκτούν ιδιαίτερη σημασία για τους συναδέλφους που έχουν υποστεί τραγικές μειώσεις του εισοδήματός τους.
     Δύο μήνες μετά, όχι μόνο δεν έχουν επιλυθεί τα παραπάνω θέματα αλλά κάποιοι τα έχουν παραπέμψει στις καλένδες, ίσως γιατί είναι πολυάσχολοι ή ίσως εκτιμούν ότι τα θέματα αυτά δε βοηθούν πολύ στην ικανοποίηση των προσωπικών τους φιλοδοξιών.
  Θα αφεθούν λοιπόν οι εκατοντάδες αποσπασμένοι συνάδελφοι στη «μαύρη» τύχη τους;
     Επειδή, η μη επίλυση των παραπάνω θεμάτων συνιστά κατάφορη αδικία, άνιση μεταχείριση των εργαζομένων της ΔΕΗ και δημιουργεί εργαζομένους δύο ταχυτήτων, καλούμε τη Διοίκηση της ΔΕΗ να παρέμβει άμεσα επιλύοντας τα δύο αυτά θέματα εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.
Διεκδικούμε το δίκαιο και το αυτονόητο: ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ


Γραφείο Τύπου
4/6/2013
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...