Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Συνεχίζουμε στο δρόμο του αγώνα

ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ,
ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΡΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ,
ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ

Συνάδελφοι –σες,
Χθες το βράδυ για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο με εντολή της πολιτικής ηγεσίας και ύστερα από προτροπή μεγάλου καναλιού η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 18 συνδικαλιστών της Ομοσπονδίας που είχαν καταλάβει το κτίριο πληροφοριακών συστημάτων στην Μεσογείων της ΔΕΗ, προκειμένου να αποκαλύψουν σκάνδαλα σχετικά με το χαράτσι και αυτό ενώ ο εισαγγελέας παρουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ έλεγε πως δεν έχει διαπραχθεί κανένα αδίκημα .
Η ωμή αυτή παρέμβαση των πραγματικών κυβερνώντων του τόπου αποτελεί μία ακόμη απόδειξη για το πόσο σάπιο είναι το πολιτικό σύστημα αφού η πολιτική ηγεσία δεν υπηρετεί τους νόμους αλλά τις εντολές των μεγαλοκαναλαρχών.
Για όλους αυτούς ,
τα πραγματικά αφεντικά του τόπου που επιχειρούν να χτυπήσουν και να φιμώσουν κάθε μορφή αντίστασης στις βάρβαρες πολιτικές,
τους λέμε ότι και να κάνουν δεν πρόκειται να μας κάνουν να σιωπήσουμε,
τους λέμε ότι και να κάνουν, όσες φορές και να μας σύρουν στις αίθουσες του δικαστηρίου δεν πρόκειται να μας φιμώσουν.
Θα μας βρίσκουν πάντα στην γραμμή του καθήκοντος και του χρέους. Δυνατά, σταθερά και αταλάντευτα συνεχίζουμε στο δρόμο του αγώνα. Θα νικήσουμε γιατί είμαστε πολλοί, θα νικήσουμε γιατί είμαστε χιλιάδες, θα νικήσουμε γιατί είμαστε εκατομμύρια.

Πηγή:  http://www.genop.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1287:2012-10-08-07-45-13&catid=1:2009-08-08-10-27-00&Itemid=2
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...